با چه دلیلی دادخواست طلاق بدهم که مورد قبول قرار گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۷ #68367052

سلام وقت بخیر
زوج دادخواست طلاق و دادخواست تعدیل مهریه داده بودن که از زمان درخواست سکه کاهش قیمت و به ۱۲ میلیون کاهش قیمت داشته اما زوج به دلیل دادخواست تعدیل دادخواست طلاق رو مسترد و ابطال کرده قبل از جلسه اول ۳ سوال داشتم لطفا در صورت امکان جداگانه بیان کنید ممنونم
۱. سکه در زمان تجدید نظر ۱۶ میلیون بود و اقساط از ۴ ماه به ۸ ماه کاهش پیدا کرد میتونم تقاصای تعدیل اقساط کنم‌‌‌‌؟ تمکن مالی زوج اثبات شده
۲. ایا صحت داره که زوجه فقط یکبار میتونه تقاضای تعدیل بده؟ این مورد درباره زوج چگونه است؟
۳. از خرداد ۹۹ زوج با ضرب و جرح اینجانبه را از بیرون نموده و ابدا سراغی ازم نگرفته ( پرونده در جریان رسیدگی است) و اخرین روز ماه ۲۰۰ تومان برای نفقه واریز میکنه که جلب نشه و در عسر و حرج قرار دارم با توجه به اینکه زوج سراغی ازم نگرفته و فقط مدت ۲ ماه زندگی کردیم ایا میتونم بعد از یکسال ( خرداد سال اینده) یا چند ماه دیگر به دلیل عسر و حرج در رابطه جنسی و ازدواج مجدد ( با بلاهایی که سرم اومده ابدا قصد ازدواج مجدد و رابطه جنسی ندارم فقط رها شم از این زندگی ) دادخواست طلاق بدم؟ یا اصلا با چه دلیلی دادخواست طلاق بدم که قبول شه قصد طلاق خلع ندارم
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- با تغییر قیمت به صورت مستمر ف امکان درخواست زوجه برای تعدیل و کاهش مدت اقساط وجود دارد .
۲- تقاضای تعدیل اقساط محدودیتی ندارد .
۳- اگر همسرتان درخواست تمکین نکرده و از سوی دادگاه نشوز شما تایید نشده باشد ، موضوعاتی که بیان نمودید میتواند در زمره عسر و حرج احصاء شده و موجب موافقت با طلاق شود .

با سلام شرایط شما باید کامل بررسی گردد و شما نیز میتوانید دادخواست تعدیل دهید