با این اوصاف مالی که پدر به من فروخت؛ باید تقسیم بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #68365588

سوالم این است که پدرم در زمان حیاتش تمام اموال غیرمنقول خودش (زمین) را به همه فرزندان خودش به صورت فروشنامه دستدارمی فروخته است و به یکی از فرزندش حدود ۲۰ سال پیش و به بقیه فرزندان ۴ نفر حدود ۱۰ سال پیش زمین های خودش را فروخته و فروشنامه دستدرامی داده است. لذا پدرم هیچگونه اموالی ندارد در ضمن همسرش حق و حقوق خودش را دریافت نکرده چون مالی نبوده است. حال پدرم ۶ ماه فوت کرده و یکی از فرزندان شکایتی مبنی بر تحریر ترکه و تقسیم ترکه داده است.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه پدر در قید حیات خود تمامی اموال را منتقل نموده است لذا مالی باقی نمانده است که تقسیم ترکه صورت گیرد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، وجهی برای طرح در تقسیم ارث مال منتقل شده به شما وجود ندارد

تقسیم ترکه از اموالی که حین فوت متعلق به متوفی بوده انجام میشه.اگر فروختند و مالی ندارند خیر.