مرا کتک میزنند؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۶ #68341163

سلام من پسری ۱۵ ساله هستم و چندین ساله از طرف خانواده دارم همش کتک میخورم و همش و تحقیر و تضعیف حتی از خونه بیرون نمی تونم برم برای کار های شخصیم
با اینکه الان خیلی افتخارات داشتم
ولی همش توسط خانواده تحقیر مشیم و نمی تونم این وضع رو تحمل کنم
به همه در مورد من دروغ میگن تا من رو خراب کنن آبرومو ببرن
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با ۱۲۳ تماس بگیرید و مددکاران اقدامات لازم را انجام میدهند

سلام و ارادت
میتوانید از طریق تماس با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی مراتب را گزارش کنید تا مددجویان جهت اقدام وارد عمل شوند .

با سلام. توصیه می‌شود با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.

اقا پسرگل شمابه سامانه۱۲۳ تماس بگیرید تا مشکل شمارا مرتفع کنند

با سلام
این امر از مصادیق کودک آزاری میباشد .
لذا اولین راه ممکن برای شما اقدام از طریق تماس با اورژانس اجتماعی خواهد بود و با مشاوره و اعلام وضعیت ، در صورت نیاز اورژانس اجتماعی جهت اقدامات قانونی علیه خانواده شما شخصا اقدام خواهد نمود

با سلام
شما اول سعی کنید با یک روانشناس صحبت کنید

سلام
از طریق سامانه ۱۲۳ به اورژانس اجتماعی اطلاع دهید