آیا می توان به دلیل تاخیر در تحویل خودرو شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #68336

سلام خسته نباشید
من ماشینی رو در بهمن ماه سال ۹۴ ثبت نام کردم و موعد تحویل ماشین مرداد ماه امسال بوده متاسفانه از مرداد تا حال که ۱ دی ماه هست با انواع بهانه ها تحویل خودرو را عقب انداختند و هفته ی پیش ماشینی که ۱۸kmکار کرده بود و درب صندوق زدگی داشت و درب سمت چپ هم فرو رفتگی به ما نشون دادند که ما هم قبول نکردیم و لغو شد
ما حواله خریداری کردیم و ماشین را از شرکت نخریدیم و این اقا چون باید حالا از جیب پول بده و قیمت ماشین افزایش داشته ایشون کارشکنی می کنند ایا می شه به خاطر نشون دادن ماشین کار کرده به جای نو و این تاخیر شکایت کرد؟به چه عنوانی ؟و طبق کدام ماده؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنوان دادخواست الزام به تحویل مبیع علیه فروشنده حواله به شما خواهد بود.