من از همسرم بابت ضرب و جرح در کلانتری شکایت کردم اما آشتی کردم آیا برای همسرم سوئ پیشینه محسوب می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #68333

با همسرم دعوام شده
همسرم کتکم زده بود و از خونه بیرونم کرده بود
به کلانتری رفتم شکایت کردم و نامه گرفتم برای پزشکی قانونی
و معاینه رفتم
اما جواب معاینه پزشکی قانونی رو کلانتری نبردم
بعد از چند روز با همسرم اشتی کردیم
اما خیلی استرس دارم که همسرم متوجه بشه که ازش شکایت کرده بودم یا پزشکی قانونی رفتم
چون همسرم بخاطر کارش هر چند ماه یکبار باید بره تشخیص هویت
در ضمن اطلاعاتی که. زمان شکایت ازم خواستن اسم و فامیل و کد ملی خودم بود با اسم و فامیل و نام پدر همسرم و ادرس منزلمون رو دادم
من جواب معاینه رو کلانتری نبردم و هنوز باز نکردم
ایا این جزو سوء پیشینه برای همسرم حساب میشه
ایا من با نبردن جواب معاینه پزشکی قانونی کلانتری پیگیر ماجرا میشه
یعنی امکان داره نامه ای از کلانتری یا مامور به ادرس منزل ما بیاد؟؟؟؟
ممنون میشم جواب منو بدید خیلی خیلی استرس دارم

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله امکانش هست بهتر است اگر میخواهید رضایت دهید به کلانتری مراجعه نمایید و رضایت دهید تا کلانتری پیگیری ننماید .

با سلام ووقت بخیر
خیر جزسوء پیشینه محسوب نمیشود .