خرید ملک قولنامه ای که پایان کار دارد؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۴ #68318315

سلام قصد خرید ملک قولنامه ای از یک خانم ۷۰ ساله را دارم ملک دارای پایان کار از شهرداریه و مدارک وامی که روی خونه گرفته شده ( امضا دهیار و ...) موجود هست.( زمین خالی بوده)
۱_ این خانم میتونند ملک رو بفروشند با سن بالایی که دارند چون یکی دوبار تصمیمشون برای فروش تغییر کرده. ۲_ پایان کار دلیلی بر معتبر بودن قولنامه هست یا خیر

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. وجود یا عدم پایانکار دخیل و مرتبط با اعتبار قرارداد نیست. اگر معامله شما با مبایعه نامه عادی خواهد بود ، بهتر است سه تن گواه و شاهد که ترجیحا از اولاد یا بستگان درجه اول ایشان باشند با ذکر مشخصات خود شهادت بر خرید و فروش نمایند.
اگر هم در شعور ایشان به جهت کبر سن تردید دارید بهتر است اصلا وارد مذاکره جهت معامله نشوید.

با سلام
اگر ملک مذکور دارای سند مالکیت باشد میتوانید طی انجام مراحل قانونی اقدام به انتقال سند بنام خود نمایید
اگر وکالتی میخواهید خریداری نمایید حتما مبایعه نامه با امضای شهود را در مشاور املاک تنظیم نمایید
اگر صرفا قولنامه ای معامله میکنید حتما دو نفر شاهد نیز پای مبایعه نامه را امضا نمایند .
در مبایعه نامه قید گردد در صورت پشیمانی و عدول از معامله ، طرف عدول کننده ملزم به پرداخت خسارت خواهد بود

پایان کار ارتباطی به بحث تنظیم مبایعه نامه و تایید یا رد آن ندارد.

پیشنهاد میشود
۱.اگر ملک سند دارد در مبایعه نامه انتقال سند در قبال دریافت ثمن ذکر شود
۲.اگر ملک را به صورت وکالتی میخرید در کنار وکالتنامه قولنامه و مبایعه نامه تنظیم و چند شاهد زیر قولنامه را امضا کنند تا پس از فوت ایشان به قولنامه استناد. کنید.
۳.پایان کار ملک ارتباطی به قولنامه ندارد.

با سلام
در سن بالا می‌توان معامله کرد البته در صورت نیاز به دو نفر شاهد نیاز دارد و اگر در شعور طرف شک دارین معامله نکنین
پایانکار ربطی به صحت معامله ندارد شما باید از طریق اسناد خانم اقدام به معامله کنین