آیا من میتونم شکایت کنم و اون پول باقی مانده رو به نرخ روز بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵ #68307931

من یک واحد رو چند سال پیش فروختم و طرف حدود ۲۰ میلیون نگه داشت برای سند زدن و اون فرد شکایت کرده بعده ۵ سال من
و دوم اینکه برای سند زدن متراژش بیشتر در اومده ار اون زمانی که بهش فروختم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست قراردادتان رایک وکیل ملاحظه کند

با سلام
در مورد تنظیم سند اگر در قرداد مدتی معین نشده باشد و ایشان از طریق اظهارنامه به شما اعلام ننموده باشد که برای تنظیم سند آماده می باشد ادعای ایشان باطل و تنها شما مکلف به تنظیم سند رسمی به نام ایشان می باشد و ایشان نیز باید مابقی ثمن را پرداخت نماید.
در مورد تفاوت متراژ مطابق ماده ۳۸۵ قانون مدنی عمل می شود

اگر در قرارداد شرطی شده باشد که در صورت اضافه یا کسر متراژ طرفین حق رجوع داشته باشند شما می توانید به استناد این شرط دادخواست مطالبه مطرح کنید .

درخصوص مبلغ بیست میلیون تومان باتوجه به اینکه اظهارنامه ای برای طرف مقابل مبنی بر مطالبه وجه ارسال نکرده اید خسارت تاخیر از زمان تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد .

سلام
اگر طبق قرارداد پرداخت ۲۰ میلیون تومان بابت انتقال سند بوده است و شما در زمان مقرر سند تان آماده انتقال بوده و طرف مقابل برای پرداخت علیرغم مطالبه از سوی شما حاضر به انتقال گرفتن نشده است می توانید از ایشان خسارت تاخیر تادیه مطالبه کنید اما اگر سند شما حاضر نبوده است و وفق قرارداد هم پرداخت مبلغ مذکور در قبال انتقال بوده متاسفانه امکان مطالبه خسارت برای آن وجود ندارد و مطالبه قیمت روز مبلغ نیز کلا منتفی است و فقط بشرح فوق خسارت تاخیر در تادیه قابل مطالبه می‌باشد و راجع به کسر یا اضافه متراژ نیز چنانچه در توافق پیش‌بینی شده باشد قابل مطالبه است.