عدم تهیه منزل موجب شکایت ترک انفاق میشود هر چند زوج مبلغی هر ماه واریز کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۹ #68277600

سلام.
زوج ماهانه مبلغی هر چند ناچیز به حسابم واریز میکند و اصلا منزل برای زندگی مشترک تهیه نمیکند. حال من میتوانم به خاطر اینکه منزل تهیه نمیکند شکایت ترک انفاق کنم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است دادخواست حقوقی دهید

با سلام
باتوجه به اینکه منزل مستقل و مناسب یکی از مهمترین ملزومات زندگی مشترک و جزو نفقه محسوب میشود،شما میتوانید نسبت به شکایت ترک انفاق اقدام نمایید.درمورد مبالغی هم که همسرتان به حسابتان واریز میکند،اگر خیلی کم است میتوانید دعوای حقوقی مطالبه نفقه و تعیین وفق نظر کارشناس رسمی مطرح نمایید.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
مسکن یا منزل مشترک بعنوان نفقه محسوب میشه و اگر مسکنی تهیه نمی کند می توانید مطالبه نفقه بکنید.البته اگر پول پرداختی برای تهیه منزل باشد و بتواند ثابت کند که مبلغ را به اندازه ای واریز می کند که منزل تهیه کنید و خرج زندگی را نیز کفایت کند دلیل بر پرداخت نفقه محسوب می شود

با سلام
بر طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی نفقه شامل همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن می شود مثل مسکن، پوشاک، غذا، اثاثیه منزل و هزینه های درمان و حتی خادم البته در صورتی که زن عادت به داشتن خادم داشته باشد و یا به واسطه مریضی نیاز به آن داشته باشد. موارد ذکر شده در این ماده حصری نیست و به عنوان مثال ذکر شده است. قاعده کلی این است که حقوق زوجه شامل همه نیازهای متعارف و متناسب با شآن زن است. از ملاک های مهم کارشناس برای تعیین حقوق زوجه نیازهای زوجه و شان او می باشد.
بله شما میتوانید درخواست مسکن مناسب و مستقل از زوج نمایید .