اگر بعد از ازدواج اجباری، زوجه درخواست طلاق بدهد، روند متفاوتی برای آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۶۴ #68256852

سلام. اگر دختری توسط پدر و مادر خود مجبور به ازدواج شده باشد. آیا می تواند اثبات کند که ازدواجش اجباری بوده؟ و اگر بعد از ازدواج درخواست طلاق بدهد، روند متفاوتی برای آن وجود دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل اینکه در زمان عقد اراده شما برای قبول عقد نکاح وجود داشته است ، چنین ادعایی مسموع نیست .

با سلام
صرف اجباری بودن ازدواج از موجبات بطلان عقد ویا طلاق نخواهد بود مگر انکه قصد واراده زایل شده باشدومطابق ماده ۱۰۶۲
نکاح واقع می‌شود به ایجاب و قبول به الفاظی که صریحا دلالت بر قصد ازدواج نماید. فلذا اگر ازدواج شما از روی اجبار بوده وقصد ورضا در ان مفقود باشد عقد صورت گرفته شده از موجبات بطلان خواهد بود که البته بار اثبات عدم وجود قصدبرعهده شما می باشد

با سلام چون در زمان عقد با اراده و اختیار زوج عقد واقع شده و اکراه و اجبار آنان در حدی نبوده که زوجه کلا مسلوب الاراده و اختیار شده باشد عقد صحیح می باشد.