آیا شرایطی هست که طبق آن قانونی باشه که زن مهریه اش و حضانت را بگیرد و البته شوهر مخارج بچه ها را بدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۵ #68191214

میخواستم بدونم آیا شرایطی هست که طبق آن قانونی باشه که زن مهریه اش را بگیرد و حضانت فرزندان را هم داشته باشه و البته شوهر مخارج بچه ها را بدهد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر می باشد و پس از ان تا ۹ سالگی با پدر است و بعداز ان نیز فرزندان راسا در خصوص این امر تصمیم گیری میکنند
نکته اساسی ان است که نفقه فرزندان همواره بر عهده پدر است

بله نفقه فرزند بر عهده پدر و قابل مطالبه است

سلام. بله مهریه مطابق قانون حق زوجه هست. حضانتم تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از اون هم درصورت سلب صلاحیت از پدر با مادر است. نفقه هم براساس قانون بر عهده پدر هست هرچند تحت حضانت مادر باشه.

بله بحث مهریه و حضانت دو مقوله جداگانه می باشد و شما می توانید هر دو رو بصورت همزمان دارا باشید و نفقه فرزند قانونا بر عهده پدر م باشد و این موضوعات با هم منافاتی ندارند

باسلام و احترام
مهریه خود و نفقه ی فرزندان را در هرصورت میتوانید مطالبه کنید ، اما حضانت فرزندان تا ۷ سالگی به شما داده میشود و بعد از هفت سالگی آنان تنها با اثبات عدم صلاحیت زوج در نگهداری فرزندان میتوانید حضانت آنها را از دادگاه بخواهید

با سلام
چنانچه مهریه درسند رسمی ازدواج قید شده باشد،باید با مراجعه به دفترخانه رسمی درخواست صدور اجراییه نمایید و پس از ان اداره اجراییات اداره ثبت اسناد ،اقدام لازم را جهت توقیف اموال انجام میدهد
حضانت فرزند تا۷سالگی با مادر است و پس از ان نیز در صورت اثبات عدم صلاحیت پدراز جمله اعتیاد مضر یا انحراف اخلاقی میتوانید از ایشان سلب حضانت نمایید،
نفقه فرزند در هر صورت به عهده پدر است