آیا ممکن است که برای پرداخت سکه های مهریه ی همسر دوستم، دادگاه خودرویی که من به نام او خریده ام را توقیف کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۹ #68189740

سلام خسته نباشید
بنده قصد خرید خودرو تو نمایندگی به اسم یکی از دوستانم رو دارم، این دوست بنده از زنش جدا شده و در حال پرداخت سکه می باشد و در حال حاضر یک تمام سکه به زن سابقش بدهکار است.
جناب وکیل اگر این یک سکه رو به زن سابقش پرداخت کنه و پرداخت سکه هاش به روز باشه یعنی بدهکار نباشه
احتمالش هست با این وجود که سکه ش رو پرداخت هم کرده باشه دادگاه دست بزاره رو ماشین بنده که من به اسم اون ثبت نام کردم؟
البته الان که ثبت نام کنم تو نمایندگی تا زمان تحویل خودرو سند نمیاد و فقط حواله رو تحویل میدن تا زمان تحویل خودرو که سند میاد.
زمانی که سند بیاد همون روز سند رو به اسم کسی دیگه انتقال بدم یا به شخصی دیگه بفروشم و انتقال سند رو انجام بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به هیچ وجه انجام اینکار پیشنهاد نمیشه چون درصورت اطلاع همسر ایشان به دردسر خواهید افتاد.وخود رو قابل توقیف میباشد حتی پولی که واریز شده

خیر بمحض انتقال مالکیت خودرو بنام ایشان خودرو قابل توقیف است

سلام قطعا و بلا شک خودرو قابل توقیف است . قانون صراحت دارد .

تازمانی که تمام مهریه پرداخت نشده . هرمالی که به اسم شوهر سابق باشد توقیف می گردد

حکم اعسار و تقصیر مانع از این می‌شود که چنانچه مال و اموالی از دریافت کردید توقیف می گردد و لذا به هیچ وجه این کار توصیه نمی گردد

با توجه به اینکه خرید ماشین علامت رفع اعسار ایشان است همسر ایشان میتواند به این استناد حکم تقسیط یک سکه در ماه را درخواست لغو تقسیط نموده و خودرو یاد شده را توقیف نماید. پرداخت وجه به شرکت نیز قابل توقیف است و همین اشکال را ایجاد خواهد کرد و ممکن است همسر ایشان از اساس تا زمان سند خوردن خودرو هم تامل نکند

سلام

بله اگر خودرو بنام ایشان باشد ممکن است بازداشت شود