برای اینکه آپارتمان خودمو به عنوان مستنثنیات دین از توقیف بیرون بیارم باید چه کاری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #68169418

سلام شرمنده یه سؤال داشتم
من خانمم مهریش گذاشته اجرا .یه آپارتمان دارم و یه خونه که سهم الارث پدری دارم.خانمم رفته روی هردوتاش حکم توقیف گذاشته .برای اینکه آپارتمان خودمو به عنوان مستنثنیات دین از توقیف بیرون بیارم باید چه کاری کنم
تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصولا یک منزل جز مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست . از طریق دادگاه یا اجرائیات ثبت که دستور توقیف داده شده است کتبا برای رفع توقیف اقدام کنید.

منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم علیه در حالت اعسار او باشد جزء مستثنیات دین است . دراین صورت می توانید تقاضای مستثنیات دین را کتبا اعلام کنید

سلام
میتوانید مراتب را از طریق لایحه به دادگاه اعلام نمایید و با اثبات اینکه ملک از مستثنیات دین است تقاضای رفع توقیف کنید

شما میتوانید آپارتمان را طی درخواستی به قاضی اجرای احکام بعنوان مستثنیات دین از توقیف در بیاورید ولیکن سهم الارثتان از منزل پدری توقیف می ماند .