یک زن در زندگی مشترک چه حقوقی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #68168132

سلام من ۱۸ سالمه و ازدواج کردم همسرم اجازه نمیده درسم و بخونم و صبح تا شب رو تو خونه ام ایا من میتونم کاری کنم بابت ادامه درسم؟ نفقه پرداخت نمیکنه و عقیدش اینه که هر چی تو خونه لازمه میخرم خرجی چی میخای؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سعی کنید موضوع را از طریق مذاکره و مصالحه ،حل وفصل نمایید و از مراجعه به مراجع قضایی جدا خودداری نمایید.

با سلام
اگر در سندنکاحیه ادامه تحصیل شما یا اشتغال به کار شما قید شده و یا به هر نحوی با ادامه تحصیل شما موافقت شده باشد شما میتوانید ادامه تحصیل نمایید اما در غیر اینصورت ، بستگی به تفاهم و توافق زوجین دارد که با سازش و متانت سعی در حل مشکل برآیند .

باسلام
چنانچه شما قبل از ازدواج مشغول تحصیل بوده اید و در سند ازدواجتان در این خصوص توافقی صورت گرفته و نیز همسرتان برای منع شما از تحصیل دلیل موجهی (همچون اثبات عدم توانایی شما در رسیدگی به امور زندگی در صورت تحصیل)ندارد،شما میتوانید این حق مسلم خود را از طریق تقدیم دادخواست مطالبه نمایید.
اما درنهایت باید این نکته را مد نظر داشت که پایداری و ادامه یک زندگی مشترک به خوبی و خوشی،نیازمند همدلی و همراهی هر دو طرف با همدیگر است...عاقبت بخیر باشید.