آیا فاکتور ممهور و امضا شده که گواه بستانکاری من است قابل واگذاری به شخص دیگری جهت پیگیری حقوقی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۳۸ #68128

با سلام
بنده کشاورز هستم و سال 87 محصول خود را به یک تاجر دارای دفتر خرید و فروش محصولات کشاورزی فروختم، اما مقداری از حساب ایشان به خاطر مشکلات مالی باقی ماند و در عوض آن معادل بدهی خود را به کنجاله کلزا (یک محصول کشاورزی) تبدیل کرد تا موقع تسویه حساب معادل قیمت روز را حساب کند. فاکتور ایشان دارای مهر و امضای خود ایشان است و در انتهای صورت حساب ها قید شده که 30 تن کنجاله کلزا بدهکار است که آن زمان قیمتی معادل کیلویی 400 تومان داشت و الان بالغ بر 1000 تومان است. سوال من اینه که آیا من میتونم این برگه رو به طور توافقی و با ظهر نویسی به شخص دیگری وگذار کنم تا وی از طریق حقوقی اقدام کند یا به شخصی وکالت دهد؟ به عبارت دیگر من از دادگاه رفتن معاف شم. و اینکه آیا ایشان مکلف میشود عین مال یا معادل قیمت روز آن را پرداخت کند؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل اینکه این قرارداد به نام شما که یک طرف قرارداد هستید تنظیم شده است لذا یا باید خودتان برای گرفتن آن اقدام کنید و یا وکیل بگیرید در غیر این صورت نمیتوانید به شخص دیگری واگذار کنید مگر با رضایت بدهکار.

موید باشید