شکایت بخاطر تهمت امکانش هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۲ #68120079

سلام من جاریم بهم تهمت زده بود که من قبلا ازدواج کردم و با مهریه ای که از او گرفتم میخواهم زندگی الان با شوهرم رو بسازم در صورتی که این فقط یه تهمت بود تا میونه من و شوهرم را خراب کند .
این مسله بین ما حل شد بعد از گذشت یکسال میتوانم از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشمول مرور زمان شده است.

درود
جرمی واقع نشده است که بخواهید شکایت کنید.

متاسفانه با گذشت یکسال مشمول مرور زمان شده است

سلام بیش از یکسال مشمول مرور زمان شده است

خیر . با گذشت یکسال موضوع مشمول مرور زمان شده است .

سلام
در واقع تهمتی از نظر قانون جرم میباشد که ، شخصی جرمی را به دیگری نسبت دهد؛ بدون آن که قادر به اثبات آن باشد.با توجه به اینکه ازدواج قبلی جرم نیست قانونا امکان پیگیری کیفری وجود ندارد