با مسدود شدن حساب بابت مهریه چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۲ #68064604

سلام بنده در شرکتی شخصی کار میکنم که برای من حقوق میریزن حسابم بانک، با وجود قسط و ...نمیتوانم تا اخر کارای طلاق صبر کنم چون زندگی خرج داره الان همسرم جلو تمام حساب های منو بسته باید چیکار کنم به کی مراجعه کنم در ضمن ما توافقی هستیم مبلغ ۵ میلیون بدیم تا به طلاق برسیم و ۵ یا ۶ جلسه مونده تا مشاوره بریم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به اجرای احکام و ارائه ی لایجه ای مطرح نمایید که خواستار رفع توقیف حساب و کسر چهارم از حقوق ماهانه خود میباشید.

صرفا یک چهارم حساب حقوقی شما توقیف می شود

اگر اقساط را به موقع پرداخت کنید از حسابها رفع توقیف میشه

سریع ترین راه برای طلاق توافقی است،. همچنین اگر بیشتر از یک چهارم حقوق شما را مسدود نمودند سریعا با مدارک به اجرای احکام مراجعه نمایید

طبق ماده ۹۶ قانون اجرای احکام یک چهارم از حقوق شما قابل توقیف است و اگر درحال حاضر اقساط مهریه را پرداخت می کنید حسابی که حقوق شنا به آن واریز می شود قاعدتا بایدآزاد شود. باید به اجرای احکام مراجعه و تقاضای رفع توقیف را مطرح کنید.
بهترین راه حل برای توافق بر اثر مسایل مالی و در نهایت طلاق به صورت توافقی است.