آیا با توجه به رای فروش مال غیر می تونم سند باطل کنم و به نام من بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۴ #67962447

سلام
از شخصی که با سند عادی زمینی رو به من فروخته بود و بعد به شخصی دیگه وکالت داده بود که بفروشه شکایت فروش مال غیر کردم در دادگاه کیفری و بعداز طی یکسال و بررسی مدارک رای به نفع من صادر شد و قطعی هم شد در دادگاه تجدید نظر به یکسال زندان و جزای نقدی ولی در رد مال قاضی به دلیل اینکه سند به نام شخص ثالث صادر شده ارشاد به طرح دعوی در دادگاه حقوقی کرد و در اجرای احکام هم اون شخص بازداشت و به دادگاه تحویل دادم
در دادگاه حقوقی شکایت کردم
آیا محکوم میتونه اسنادی که در دادگاه کیفری داده و بررسی شده و رای با توجه به اونها صادر شده رو دوباره به دادگاه بده و ادعا کنه؟
آیا می تونه ادعا کنه سند عادیه و نمیشه سند رسمی رو باطل کرد؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مدارک و مستنداتی ک رای بر مبنا و با لحاظ آن ها صادر شده برای صدور رای دیگر در همان موضوع ،قابل استناد نیستند و باید مدارک جدیدی ارائه دهد....میتوانید دادخواست ابطال سند رسمی را ارائه کنید و سند عادی مالکیت در حکم مالکیت شما خواهد بود

میتوانید دادخواست اعلام بطلان معامله و ابطال سند رسمی طرح کنید

درود
خیر نمی توانند. با سند عادی مالکیت می توان سند رسمی موخر را باطل نمود.

خیر با توجه به اینکه مستحق للغیر بودن زمین اثبات شده است به استناد آن می توانید درخواست ابطال سند رسمی را تقدیم دادگاه کنید

!درصورت للغیر بودندمال ثابت شود می توان دادخواست ابطال رسند رسمی راا ز دادگاه بخواهی