آیا در خواست عدم اشتغال بدم دادگاه رای به من میده یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #67955565

سلام
خانومم بدون ازجازه من در بیمارستانی مشغول کار شدن. مسافت کار ایشون از خونه حدود یکساعتی میشه، خارج از شهرستان سکونت ما هستش. و از ۷ صبح تا ۳ بعدظهر مشغول کار هستند.
ما دو تا فرزند داریم یه دختر یکساله و یه پسر ۴ ساله. با توجه به اینک خودمم کارمند هستم سر کار رفتن خانومم باعث شده که به زندگیم و بچه هام لطمه بخوره، دخترم شیر خواره باید مادر پیشش باشه.. کلا سر و وضع زندگیمون به هم خورده.
هر چی تذکر بهش میدم که سر کار نرو به فکر بچه ها و زندگیت باش، پول من کفاف زندگیمون رو میده اصلا به گوشش نمیره.
زیاد هم که مقاومت می کنم بی خبر می زاره میره خونه مادرش بی خیال از اینک دو تا بچه داره تا سه چهار روز پیداش نمیشه.
نمی دونم باید چیکار کنم.. زندگیم از هم پاشیده..حالا زندگی رو هیچ، دلم واسه بچه هام میسوزه که فردا میخواد چی بشه.
مرد ظالمی هم نیستم که بتونم رو زنم دست بلند کنم. دلشو ندارم.
به مرز افسردگی رسیدم.
خواهش می کنم راهنمایی کنید باید چیکار کنم آیا در خواست عدم اشتغال بدم دادگاه رای به من میده یا نه؟
میترسم رای به من نده حق بده خانومم انوقت خانومم با اعتماد به نفس بیشتری زندگیمون رو به سمت جهنم ببره.
پیشاپیش ممنون از راهنمای هاتون

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همسر شما قبل از شروع زندگی مشترکتان مشغول به کار نبود و در سند نکاحیه شما هم شرطی بابت اشتغال به کار ایشان نبوده است شما می توانید دادخواست منع اشتغال همسرتان را در مراجع قضایی مطرح نمایید
اگر در قباله ازدواج در قسمت مشخصات طرفین در مورد زن نوشته شود کارمند، کارگر یا هر عنوان دیگر اصل بر این است که شوهر با علم و اطلاع از شغل خانم با او ازدواج کرده است پس دیگر نمی‌تواند او را از ادامه اشتغال منع کند
طبق ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی : شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که مخالف مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.