میتوانم درخواست عدم صلاحیت شورای حل اختلاف اهواز را در رسیدگی به پرونده بوسیله لایحه از آن شورا درخواست کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۲ #67945995

با سلام .با توجه به اینکه محل سکونت و شغلم در مشهد است اما خواهان در اهواز در شورای حل اختلاف طرح شکایت کرده است آیا میتوانم درخواست عدم صلاحیت شورای حل اختلاف اهواز را در رسیدگی به پرونده بوسیله لایحه از آن شورا درخواست کنم یا ایراد عدم صلاحیت مخصوص دادگاه است.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع خواسته را مشخص نکردین اگر مربوط به اسنادتجاری باشد می تواند همچنین مال غیر منقول باشد

سلام، اصل کلی در خصوص صلاحیت، محل اقامت خوانده است، ولی استثنا وجود دارد و باید بررسی شود که دادخواست در خصوص چه موضوعی هست.

سلام ،بستگی به موضوع پرونده داره و ایراد عدم صلاحیت مختص دادگاه نیست و اصحاب دعوا هم میتونن ایراد بگیرن

باید دید در موضوع شکایت قراردادی در دست خواهان بوده که خوانده در آنجا تکمیل کرده است درغیر اینصورت توسط لایحه یا حضوری میتوان اعتراض نمود

باسلام بله حق شماست که عدم صلاحیت شورا را به رسیدگی با التفات به محل اقامت و سکونت خوانده دعوا به شعبه شورا اعلام کنید .حال چه طی لایحه باشد چه با حضور در جلسه شورا.

بله می توانید در اولین جلسه رسیدگی موضوع اعتراض خودرا طی لایحه ای اعلام کنید

با درود میتوانید با حضور در جلسه اول بدان ایراد نمایید