آیا اصل مبلغ چک حتما بایستی بهمراه هزینه تاخیر در تادیه یکجا پرداخت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #67940489

باسلام بنده در مورخه ۹۷/۶/۳۱ یک چک بمبلغ ۷،۵۰۰،۰۰۰ تومان صادر کرده ام که تاکنون وصول نگردیده است. علیهذا پس از ۲۲ ماه نسبت به وصول چک اقدام می نمایم و در اینترنت خسارت تاخیر در تادیه برای این چک نزدیک به مبلغ ۶،۰۰۰،۰۰۰ تومان برای ۲۲ ماه محاسبه گردید. آیا این مبلغ تادیه صحیح است ؟ آیا اصل مبلغ چک حتما بایستی بهمراه هزینه تاخیر در تادیه یکجا پرداخت شود؟ لازم به توضیح است حکم جلب هم صادر گردیده و اینکه آیا راهی برای حذف /کاهش یا پرداخت مرحله ای هزینه تاخیر در تادیه وجود دارد. به نظرم شاکی یک اپسیلون هم قصد گذشت ندارد. ممنون میشم راهنمایی م کنین فوق العاده واجبه

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. گرامی می توانید در صورت قطعی شدن رای، درخواست اعسار تقدیم مرجع قضایی کنید که از پرداخت مبلغ چک و خسارت تاخیر به صورت یکجا عاجز هستید.