آیا با داشتن شماره موبایل میتونم برای دزدی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۶ #67912879

سلام، بنده امروز یک وسیله به مبلغ یک میلیون و صد هزار تومان در دیوار آگهی کردم آقایی تماس گرفتن برای خرید و اومدن جلوی منزل بعد از بررسی وسیله از من شماره حساب پرسیدن که هزینه رو واریز کنن و برام رسیدش رو ارسال کردن توی واتساپ ولی رسید جعلی بود و مبلغی به حساب من واریز نشد شمارشون هم خاموش کردن نا پدید شدن کلا. من میتونم ازشون شکایت کنم؟ و اینکه کجا باید برم برای شکایت و چه مراحلی رو طی کنم؟ ممنونم از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی سرقت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان تحصیل مال نامشروع می توانید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

پلیس فتا به مراتب اخطار این نوع کلاهبرداری را اعلان عمومی نموده است. لازم است از طریق پلیس فتا و وب‌سایت پلیس فتا به نشانی www.CyberPolice.ir اقدام به ارائه گزارش تخلفات و جرائم نموده و پلیس فتا اقدام لازم را در این زمینه صورت خواهد داد. البته در برخی موارد رسیدگی به تخلف نیازمند طرح شکایت در دادسرا است که جهت پاکسازی فضای سایبر از جرائم و کلاهبرداری ها حتی در مواردی که مبلغ کلاهبرداری یا تخلف بسیار اندک است نیز نسبت به گزارش جرم و یا طرح شکایت خود اقدام نمایید تا مسئولیت اجتماعی خود در این زمینه را انجام داده باشید.
وهمچنین شما نیز به حق خود برسید.

با سلام
بله مورد مذکور از مصادیق کلاهبرداری بوده که می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی در این خصوص شکایت خود را طرح نمایید .

موضوع مطروحه مشمول عنوان سرقت نمیشود.
مستندا به ماده ۲ قانون تشدید مرتکبین اختلاس و کلاهبرداری شما باید به نزدیک ترین دفتر خدمات قضایی شهر خود مراجعه و نسبت به طرح شکایت تحصیل مال نامشروع اقدام نمایید.

با سلام
با عنایت به اینکه طبق ماده ۲ قانون تشدید مرتکبین اختلاس و کلاهبرداری هر کس به نحوی از انحاء مالی یا وجهی تحصیل کند که طریق تحصیل آن فاقد مشروعیت قانونی بوده است مجرم محسوب و علاوه بر رد اصل مال به مجازات سه ماه تا دو سال حبس و یا جریمه نقدی معادل دو برابر مال بدست آمده محکوم خواهد شد .لذا شما باید به نزدیک ترین دفتر خدمات قضایی شهر خود مراجعه و نسبت به طرح شکایت تحصیل مال نامشروع اقدام نمایید.

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و شکایت کلاهبرداری مطرح کنید

باسلام:برخی از مجرمان سایبری باطراحی اپلیکیشن های رسید ساز جعلی با نصب بر روی گوشی خود وسوء استفاده از ان اقدام به کلاهبرداری می نمایند .واز طریق پلیس فتا بخش ارتباطات مردمی گزارش دهید وقابل پیگیری است.