نحوه دریافت ارثیه بنده از پدر واقعی خویش که در شناسنامه وی ثبت نشده ام چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #67876790

با عرض سلام و خسته نباشید . بنده فرزند خوانده هستم . و تازه به این موضوع پی برده ام . بنده ۲۶ سال دارم . پدر و مادر قبلی بنده هم حدودا مشخص است . برادران واقعی بنده به دنبال بنده هستند و خوااهان دادن ارثیه بنده می باشند . از طرفی برادرانی که این سال ها با انها زندگی نمودم از ماجرا با خبر شده اند . و خواستار این هستند که از پدر خوانده خودم ارث نبرم . و نام خانوادگی خویش را هم تغییر دهم . پدر خوانده بنده با رضایت خودش نام من را به عنوان فرزندش در شناسنامه خودش و همسرش ثبت نموده است . از طرفی من در جریان نبوده و پس از مرگ پدرم با این شناسنامه معافیت کفالت مادرم را گرفته ام . تکلیف ان چه می شود . در ضمن پدرخوانده بنده دو همسر داشته . ان برادران و خواهرانم از همسر دیگرش هستند و مادرم فقط مرا دارد . نحوه دریافت ارثیه بنده از پدر واقعی خویش که در شناسنامه وی ثبت نشده ام چگونه است . شرمنده یکم زیاد شد :)

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اثبات نسب دهید...

شما برای دریافت ارث از پدر واقعی لزومی به تغییر نام خانوادگی نخواهید داشت و میتوانید با طرح دادخواست اثبات نسب ، با حکم قانونی دادگاه جزء ورثه محاسبه گردید ....

برای دریافت ارث از پدر واقعی لزومی به تغییر نام خانوادگی نیست و میتوانید با طرح درخواست اثبات نسب ، در صورت تایید و صدور حکم توسط دادگاه جزء ورثه محسوب شوید .