میتوانم سکه های معوقه را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #67859864

با سلام و احترام
زوج محکوم به پرداخت مهریه شده، و من هربار برای گرفتن مهریه مجبور میشدم حکم جلب زوج را بگیرم.و پرداخت سکه ها توسط کلانتری ثبت میشد، الان زوج دو سکه بدهکاره. به دلیل پرداخت های نامنظم و اعسار های متعدد زوج،تاریخ پرداخت ها نامشخص شده.
به اجرای احکام مراجعه کردم و اعلام کردم زوج دو سکه بدهکاره، ولی گفتن چون تاریخ دریافتها توسط کلانتری ثبت شده و در پرونده چیزی قید نشده ما نمیتوانیم کاری بکنیم،چند ماه بعد دوباره مراجعه کردم و گفتن چون به موقع برای دریافت سکه ها مراجعه نکردی،ما ملاک رو اخرین دریافت قرار میدهیم و سکه هایی که دریافت نکرده اید را باید فراموش کنید.
حالا من باید چکار کنم،ایا راهی هست که بتوانم سکه ها رو مطالبه کنم؟ ایا باید به کلانتری مراجعه کنم و تاریخ دقیق دریافت ها رو از کلانتری بگیرم؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نامه را از کلانتری دریافت کنید و سپس در پرونده دادگاهتان قرار دهید

سلام
بله میبایست نامه از کلانتری دریافت و سپس در پرونده دادگاهتان قرار دهید