مطالبه خسارت کشت بابت قطع سوخت گلخانه توسط جهاد کشاورزی

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶ #67845795

با سلام و عرض ارادت خدمت وکلای ارجمند
طاعات قبول ان شاالله، بنده مدیر و مالک گلخانه کشاورزی هستم. در مرداد ماه سال قبل اداره جهاد کشاورزی شهرستان طی مصوبه کمیته فنی داخلی خود (مدیر و کارشناسان) مقرر می‌نمایند کشت های دیر رس ( گوجه و بادنجان) بایستی در شهریورماه کشت انجام داده وگرنه اگر آبان ماه محصول نداشته باشند سوخت نفت‌گاز آنها قطع شود. جدا از پشتوانه قانونی چنین مصوبه‌ای، این صورتجلسه نه رسمی و نه غیررسمی به بنده ابلاغ نشده است. بنده مطابق رویه هر سال اواسط مهرماه کشت کردم، لذا قاعدتا آبان‌ماه محصول نداشتم. طی بازدید ماهانه به دلیل عدم وجود محصول، سوخت گلخانه بنده قطع گردید. پس از پیگیری‌های فراوان ۵۰ درصد تعلق و الباقی کسر گردید. در آذر ماه نیز با توجه به اینکه میوه یا محصول نداشتم ۲۰ درصد مجددا کسر گردید. پس از آن در سایر ماه‌های زمستان سوخت کامل گرفتم. در طول فصل کشت متوجه افت و کاهش شدید عملکرد گلخانه شدم. پس از نظرسنجی و بررسی کارشناسان مربوطه، علت کاهش عملکرد به دلیل عدم رشد بوته‌ها در اوایل فصل کشت و در اثر عدم تنظیم دمای مطلوب گلخانه در دو ماه متوالی تشخیص داده شد، زیرا بوته‌ها با تاخیر وارد فاز رویشی و زایشی شده و عمر مفید آن‌ها در اثر این واقعه از بین رفته است، لذا کاهش عملکرد گلخانه به دلیل کسر سهمیه سوخت و عدم تنظیم دما در موعد مقرر (مرحله رویشی گیاه) تشخیص داده شد. آیا جهاد کشاورزی به استناد مصوبه به ظاهر سلیقه‌ای خود می‌تواند چنین ظلمی را در حق یک کشاورز اعمال کند؟ آیا بنده میتوانم مطالبه خسارت نمایم؟ با توجه به اینکه الان در اواخر فصل کشت هستم می‌توانم تامین دلیل نموده و طرح دعوی نمایم؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مطالبه خسارت و قبل از آن تامین دلیل بدهید هر چند مصوبه قانونی هن باشد ولی رعایت مصالح و منافع شما در آن پیش بینی نشده است ضمن اینکه با دلایلی که دارید ابطال مصوبه را نیز از دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

با سلام
بایستی ابطال مصوبه موصوف و رای به جبران خسارت وفق تبصره ۱ ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری را از این مرجع تقاضا نمایید.

با سلام اگر مصوبه خلاف قانون است با مراجعه به دیوان عدالت اداری ابطال آن را بخواهید.

بادرود
ابطال مصوبه را از دیوان عدالت اداری درخواست نمایید