خواهرم با استفاده از حجر مادرم منزل مادری را طی قولنامه به نام خود کرده است آیا راهی است برای برگردان خونه مادری؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۵ #67845

باسلام مادربنده سال ۱۳۹۰ فوت کرده وفقط من و خواهرم وپدرم وراث هستیم،الان که من به خواهرم گفتم بیاید تقسیم ارث کنیم،به من قولنامه ای دستی که تاریخ ۱۳۸۱تنظیم شده را نشان داد که یعنی مادرم خانه را به او فروخته است،در قولنامه قیمتی ذکر نشده بود و فقط نوشته بود طی اقساط پرداخت میکند،اما چون مادرم هوشیاری عقلی نداشت مطمئنم که اورا فریب داده و قولنامه گرفته،زیر قولنامه را ۴ شاهد امضا کردن که ۲نفر آن فوت کردن و از دونفر مانده پرسیدم که یکی از آنها گفت جوانی کردم و فریب خوردم ودیگری گفت من قولنامه را نخواندم و بدلیل اینکه سه امضای دیگر بود منم امضا کردم،حالا سوال من این است که چیکار کنم که نتواند حق من را بخورد چون از مال دنیا فقط همین خانه مادری را دارم، ضمنا خودش رفته درخاست انحصاروراثت داده که در برگ دارایی فقط اسم خودش وپدرم را به عنوان وراث ذکر کرده و اسمی از من نیاورده،لطفا راهنماییم کنید .

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم ذکر احد از وراث در دادخواست انحصار وراثت در حکم کلاهبرداری است