اون پیج منو بلاک کرده و هیچ بسته ای دست من نرسیده،چطور باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۹ #67824599

سلام،وقت بخیر.من از یک پیجی در اینستاگرام خرید اینترنتی انجام دادم و پول واریز کردم،ولی اون پیج منو بلاک کرده و هیچ بسته ای دست من نرسیده،چطور باید شکایت کنم و آیا تاثیر داره؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض تاسف بابت این پیش امد ؛ شکایت شما حتما موثر خواهد بود ، شما می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید و سند واریز پول توسط شما بهترین مدرک برای شماست.

میتوانیدشکایت کلاهبرداری اینترنتی را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید و النهایه باتوجه ب عنوان جرم موضوع ب پلیس فتا ارجاع داده خواهد شد فیش واریزی را ب همراه داشته باشید

سلام
ابتدادردفترخدمات الکترونیک قضایی شکایت رامطرح کنیدسپس گواهی آنرابه دادسرای جرایم اینترنتی برده وپیگیری کنید

دروذ
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توانید به جرم کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید.

با توجه به جرم کلاهبرداری اینترنتی می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه پیج اینستاگرامی شکایت کنید

پولی که از طریق بانگ بنام صاحب پیچ واریز کردی اعلام شکایت گلاهبرداری اینترنتی بکن

با داشتن آدرس پیج و نام صاحب حساب به دادسرای جرائم رایانه‌ ای مراجعه کنید و در بخش جرائم رایانه‌ای تشکیل پرونده دهید.
از طریق سایت پلیس فتا(گزینه اطلاعات مردمی)هم میتونید شکایتتون رو پیگیری کنید.