چگونه باید برای احقاق حقم پیگیری کنم و دادگاه و قاضی محترم را قانع کنم که رای خود را جهت اجرا به اجرای احکام ارجاع دهند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۷ #67819505

سال ۹۶ اتومبیل چپی خود را به شخصی فروختم بصورت قطعی و وکالتی با اختیار فک پلاک یکماهه مشروط بر آنکه ایشان چنانچه فک پلاک ننمودند ملزم به استرداد اتومبیل بصورت تعمیر شده و دریافت مبلغ بیع باشند ایشان خلف وعده کرده و اتومبیل را پس از تعمیر بفرد ثالثی بصورت وکالتی بفروش رساندند و گرچه شکایت من علیه ایشان در دادگاه وارد دانسته و حکم علیه ایشان داده شد که او را ملزم به فک پلاک میکرد ولی از آنزمان تا کنون حکم مربوطه به اجرا درنیامده و خریدار بعدی هم هبچ اقدامی جهت فک پلاک یا انتقال سند انجام نداده و هنچنان اتومبیل بنام من است و تمامی تخلفات رانندگی ایشان برای من پیامک می شود. بتده حدود یکماه قبل با تقدیم لایحه ای از شعبه ی مربوطه خواستار اجرای حکم و توقیف اتومبیل شدم ولی همچنان این درخواست بنده بی پاسخ مانده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به صدور رای قطعی تقاضای صدور اجراییه کنید

درود
پس از قطعیت حکم درخواست صدور اجراییه کنیدتا پرونده به اجرای احکام ارسال شود.

درود بر شما، هرچند مدت زمان مشخصی جهت انجام این اقدامات توسط دادگاه ممکن نیست، لکن بهتر است با توجه به سپری شدن مدت ۱ ماه، از طریق شعبه حضورا پیگیری نمایید.

باید درخواست صدور اجرائیه کنید تا پس از صدور و ابلاغ اجرائیه پرونده اجرایی تشکیل شده و سایر مراحل طی شود .