میتونم ادعای خسارت کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۶۰۱ #67814401

باسلام روز اول دادگاه حقوقی برای اثبات مالکیت بنده نسبت به چندین دستگاه با ارایه فاکتورها وقرار داد های خ ید اصلی خودم به قاضی و بعد طرف به مقابل بنده فاکتورهای جعلی به قاضی ارایه دادند وچون بنده شاکی بودم و درخواست جعلی بودن مدارک طرف مقابلم را داشتم و باید از لحاظ قانون اثبات همبشه باید از طرف خواهان باید باشد و چون من از جعل اطمینان کامل داشتم قاضی گفت که برید و لایحه جعل بزنید. سوال اولم اینه که بعد از اثبات جعل ایا مالکیت من با توجه به مدارک اصلی خودم ثابت میشه و به حقم و دستگاهام میرسم. و سوال دوم این هست که بعد از اثبات جعل و رسیدن بنده به حقم جعل طرف مقابل چه مجازاتی دارد و ایا بابت جعل ایشون من میتوانم ادعای خسارت کنم. در کل جریان این پرونده از جعل تا ذسیدن به حق وحقوق تا پایان پرونده چه روندی را طی میکند با تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان پذیر می باشد

سلام بله امکان پذیر است....

سلام .بله منعی در این خصوص وجود ندارد....

امکان پذیر و میسر است.

با سلام نسبت به مطالبه خسارت بعد از برنده شدن در پرونده می توانید اقدام کنید

سلام وقت بخیر
بله منعی در این خصوص وجود ندارد.

با سلام بله امکان پذیر است.