آیا ما می توانیم دادخواست فسخ قرارداد بدیم و اون یک دونگ دیگه رو منتقل نکنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۱ #67807646

سلام وقت بخیر..
ما خانه ی مادری را به شخصی دادیم که بسازه و ۴ واحد به ما بده و دو واحد خودش برداره.در قراردادی که با مادر ما بست بنا بر این شد که بعد از اتمام تاسیسات یک دونگ رو بنامش کنیم.از طرفی وکالت تام الاختیار از مادر ما برای کارهای اداری و فروش اون دو واحد گرفت.ولی در قرارداد فیمابین ذکر شده که فروش باید با حضور و موافقت طرفین باشه.بعد از اتمام تاسیسات یه دونگ به ایشان منتقل شد ولی قبل ار اون مادر ما قرارداد پیش فروش رو که این آقا برای یک واحد انجام داده بود، امضا کرد.ولی ایشون بعد از انتقال دونگ بجای اینکه این یه دونگ رو که مترادف با یک واحد هست به آقایی که مادر ما قراداد پیش فروشش رو امضا کرده بود منتقل کنه،به فرد دیگری با وکالتنامه ی فروشی که از مادر ما داشته و البته بدون اطلاع و حضور مادر ما فروخته. ایشون به تعهداتش عمل نکرد و کلا فراریست و ما از داوری بر علیه ایشون حکم گرفتیم.حال سوال من اینست که آیا ما می توانیم دادخواست فسخ قرارداد بدیم و اون یک دونگ دیگه رو منتقل نکنیم؟با توجه به اینکه به تعهداتش عمل نکرده و همچنین بدون موافقت مادر ما یک دونگ رو به کس دیگری منتقل کرده است..ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
قرارداد میبایست دقیق ارزیابی گردد تا حق فسخ بررسی و نظر صادر گردد

بسمه تعالی : در صورت اثبات کلاهبرداری و تدلیس سازنده میتوانید انفساخ قرارداد را از دادگاه بخواهید پس از فسخ قرار دادمیتوانید مبایعه نامه هایی که ایشان بعنوان فروشنده امضا کرده را نیز یاطل کنید

پاسخ به سئوال شما مستلزم بررسی قراردادهای تنظیمی و رای داوی و سایر اسناد است .

سلام . اعلام فسخ تابع قرار داد یا موارد خاصه که باید به اثبات برسه و به صرف عدم اقدام قسمتی از تعهدات نمیشه اعلام فسخ کرد . شما باید مفاد قراداد مشارکت خود را بررسی کنید که آیا چنین حقی ( حق فسخ ) برای طرفین مقرر شده است و اینکه شرایطش چگونه درج شده کما اینکه موضوع داوری دارای چه مواردی و اختیاراتی است . به هر حال با توجه به لزوم عقود نسبت به موضوع اعمال حق فسخ با احتیاط اقدام کنید