آیا همسایگان با توجه به اینکه نصف دیوار روی ملک آنها قرار گرفته میتوانند به عنوان تصرف شکایت کنند و درخواست تخریب دیوار را بنمایند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #67796521

با سلام و تشکر

در منطقه ای که جدیدا ساخت و ساز انجام میشود یک نفر زودتر اطراف زمین خود را دیوار چینی کرده است و دیوار را روی مرز دو زمین احداث نموده بطوریکه نصف دیوار روی زمین خودش و نصف دیگر روی زمین همسایگان، حال که دیگران مشغول ساخت و ساز شده اند، وی مدعی است که همسایگان باید سهم خود را از هزینه ی دیوار پرداخت نمایند و همسایگان نمی پذیرند،یکی از همسایگان روی دیوار مذکور سمت زمین خودش نقش و نگار ایجاد نموده است، حال کسیکه دیوار را احداث نموده شاکی است که همسایگان باید هزینه دیوار را پرداخت کنند.
آیا در صورت شکایت نتیجه ای خواهد گرفت؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانند دیوار را به نسبت تصرف تخریب نمایند و دیوار خودشان را بسازند

خیر ایشان در زمان ساخت دیوار اجازه مالک کناری را اخذ ننموده است تا بتواند هزینه احداث دیوار را از ایشان مطالبه نماید.