حکم همسایه مزاحم در یک ساختمان سه طبقه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۰ #67794386

سلام سه خانواده در یک ساختمان سه طبقه زندگی می‌کنیم حالا همسایه طبقه سومی بچه هاش هم در روزها و هم شبها تا ساعت یک شب بدو بدو میکنند صدای پاهایشان به هر دو طبقه بعدی می‌آید و بزرگتر ها هم در راهرو موقع رفت و آمد با صدای بلند صحبت میکنند و مزاحم آسایش دو طبقه دیگر می‌شوند قانون در این مورد چیست لطفا راهنمایی کنید چه باید بکنیم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تماس با پلیس: شما می‌توانید به پلیس نشان دهید که سعی کرده‌اید مشکل سر و صدا را به تنهایی حل کنید، اما همسایه شما همچنان به نقض قوانین ادامه می‌دهد. در این مرحله، پلیس ممکن است وارد شده و تحقیقات لازم را انجام دهد. بهترین شرط شما این است که در دوره‌ای که احساس می‌کنید قانون سروصدا نقض شده است سریعا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید.
طرح دعوی: در صورت عدم موفقیت پلیس یا تحقیق در مورد شکایت سروصدای همسایه می‌توانید با تنظیم یک شکایت نامه به دادسرا یا شورای حل اختلاف محل خود بروید. شورای حل اختلاف محله دقیقا برای همین مشکلات کوچک ایجاد شده است و به‌راحتی می‌توانید طرح دعوی کنید.
مراحل شکایت از سروصدای همسایه
برای برنده شدن در پرونده خود در دادسرا، باید ثابت کنید که سر و صدای همسایه بیش از حد بوده و نگرانی زیادی در این مورد وجود دارد؛ به طوری کلی همسایه را باید منبع سر و صدای آزاردهنده معرفی کنید. در مرحله بعد، باید نشان دهید که آرامش فضای خانه شما به کلی مختل شده است و اینکه قبلا از شخص خواسته اید جلوی ایجاد نویز (همان سر و صدا) را بگیرد. برای اثبات پرونده خود به مدارک معتبری نیاز دارید؛ مدارک و شواهد را می‌توان در نسخه‌هایی از اسناد یافت، برای مثال وجود شاهد (همسایه‌های دیگر)، ضبط صدا و حتی شهادت شخصی شما، برخی از مدارک قابل ارائه هستند