وصول مطالبات از یک شرکت چگونه به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #67794089

با سلام
بنده تحت عنوان یک شرکت حقوقی با یک شرکت حقوقی دیگر فعالیتی ( تولید قطعات ) داشته متاسفانه هیچ گونه قرار دادی فی ما بین منعقد نگردیده است و قطعات به صورت فاکتور خرید مبادله می گردیده است . پس از گذشت چند سال و با توجه به عدم پرداخت مطالبات تصمیم به عدم کارکرد گرفتیم ولی در حال حاضر با توجه به عدم نیاز به قطعات من مطالبات بنده را پرداخت نمی کنند برای گرفتن مغایرت حساب و صورت تطبیق مالی رفتم ولی در آخر برگه مهر شده که نشان دهنده میزان طلب من هست رو به من ندادند .
رسید تحویل قطعات موجود می باشد ولی فاقد مهر می باشد .
تنها مدرک ریالی من در خصوص مطالبات برگه استعلام مالیاتی می باشد که طرف قرار دادم با توجه به رسمی بودن فاکتورها برای من اعلامه زده است .
حال بزرگواران راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.باتوجه به مدارکی که در اختیار دارید طلب شما قابل وصول است

با سلام
با استناد به مدارک موجود به طرفیت شرکت اقامه دعوی نموده و نیز در صورت داشتن اموال برای شرکت مربوطه میتوانید دستور توقیف ان اموال را نیز تقاضا نمایید

با توجه به مدارک و مستندات شما وصول طلب شما امکانپذیر خواهد بود

با توجه به فاکتورها، رسیدهای موجود و سایر مستنداتی که در اختیار دارید، امکان توفیق شما در دعوا بالا می باشد.

باسلام باتوجه به داشتن یکسری مدارک محکمه پسند که عنوان داشتید و در اختیار دارید مطالبه و وصول طلب شما امکان می‌باشد.

مطالبه وجه فاکتور از مسائل عمده ای است که هر فروشنده ای با آن مواجه است. مطالبه وجه فاکتور با امضای خریدار و فروشنده به طور کلی فاکتور، به عنوان سند نهایی قرار خرید و فروش بین فروشنده و مشنری، باید به امضای هر دو طرف به عنوان ارائه دهنده کالا یا خدمات و تحویل گیرنده آن برسد. همچنان که در اغلب فاکتورهای فروش، جایی برای امضای خریدار نیز پیش بینی شده است. به این صورت می توان ادعا کرد که هم خریدار و هم فروشنده در جریان فروش کالا بوده اند. اما مواردی وجود دارد که فروشنده و خریدار با یکدیگر بر سر پرداخت اقساطی توافق می کنند. در این صورت ممکن است به دو حالت مشکل به وجود آید.

در حالت اول، کالا با پرداخت قسط اول به خریدار تحویل داده شده و بابت سایر اقساط، از وی چک دریافت می شود. در صورتی که چک مشتری نقد نشود، فاکتور فروش با امضای خریدار و فروشنده یکی از مدارکی است که می تواند بابت دعوی مطالبه وجه فاکتور در دادگاه ارائه داده شود.

در حالت دوم که مشتری به عنوان خواهان در دادگاه حضور می یابد، مغایرت کالای تحویل گرفته شده با کالای مندرج در فاکتور است یا عدم تحویل کالای مندرج در فاکتور است. این حالت بیشتر در زمینه خرید کالاهای بزرگ پیش می آید که کالا، پس از خرید مشتری و ترک محل فروش برای خریدار فرستاده می شود. در این صورت نیز، فاکتور فروش یکی از ادله قابل طرح در دعوی مطالبه وجه فاکتور فروش است.
اما در صورتی که فاکتور فروش موجود فاقد امضای مشتری باشد، از طریق همین فاکتور نیز با کمک سایر آماره های قضایی و شهادت شهود می توان اقدام به اقامه دعوای مطالبه وجه فاکتور نمود. همین طور در مورد فاکتورهای بدون امضا و مهر فروشنده که این فاکتور در سربرگ فروشگاه یا شرکت تجاری و … چاپ شده باشد می توان این دعوا را اقامه نمود.

سلام با توجه له رسید قطعات و برگه استعلام مالیاتی اقدام کنید که رسید و برگه استعلام مالیاتی قطعا در دفتر کل و روزنامه به ثبت رسیده است وبرااساس آن تقاضای کارشناسی کنید