اگر زوجه پس از مدتی به اجرای احکام برود و درخواست کند که پرونده به جریان بیوفتد چطور زوج از این قضیه مطلع خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #67789812

با سلام . زوجه اقدام به دریافت مهریه کرده و پس از جلسات اعسار و تعدیل مهریه ،طبق نظر قاضی زوج اقدام به پرداخت مهریه بصورت اقساط کرده است. حال بعد از مدتی زوجه به اجرای احکام رفته و با بیان اینکه با همسرم آشتی نمودم پرونده را بسته است
سوال : اگر زوجه پس ازمدتی به اجرای احکام برود و درخواست کند که پرونده به جریان بیوفتد چطور زوج از این قضیه مطلع خواهد شد و آیا حکمی که قاضی داده بود پا برجاست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع بستگی به لایحه توقف اجرا دارد که آیا رضایت کامل داده است یا درخواست توقف موقت نموده است . در هر صورت اگر بخواهند مجدد اجرا انجام شود اجرای احکام به زوج اطلاع میدهد .

اولا وجود مشکل خانوادگی دلیل بر ورداخت مهریه نیست بلکه مهریه حق زوجه بوده و در هر زمان که مطالبه گردد باید تادیه گردد.
ثانیا پرونده مطالبه مهریه شما با اعلام زوج ( محکوم علیه) مختومه نمیگردد و نیاز به گذشت و یا رضایت شما دارد. لذا پرونده شما دررشعبه اجرای احکام باید مفتوح باشد و در صورت مختومه شدن به صرف ادعای زوج تخلف از جانب شعبه اجرای احکام صورت گرفته است .
با مراجعه به شعبه اجرای احکام مذکور میتوانید حکم جلب زوج از بابت اقساط معوقه را سریعا دریافت نمایید.

بستگی به متن لایحه ای دارد که تقدیم اجرای احکام نموده ، ولی در صورت مراجعه برای به جریان انداختن(با فرض قانونی بودن موضوع) اجرای احکام در اولین قدم شما را به وسیله اخطاریه مطلع می نماید .