پزشک قانونی بعد از گذشت سه ماه از تصادف، آسیب دیدگی تاندوم های پای راست مرا قبول نمی کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۲ #67788864

من اول خرداد ماه تصادف کردم و سرنشین موتور بودم و بر اساس نظر راهنمایی و رانندگی ماشین صد در صد مقصر شناخته شده است. سه روز در بیمارستان بستری و از ناحیه و مچ دست و پا ضرب خوردگی و کبودی داشتم و پای راستم درد می کرد و آثار کبودی نداشت.پزشک قانونی درباره درد پای راستم گفت که به خودی خود خوب می شود.حالا بعد از گذشت سه ماه، تاندوهای پایم درد می کند و متخصص گواهی کرده که بر اثر ضرب خوردگی تاندم های پا آسیب دیده است و شاید لازم باشد که عمل شود.حال که به پزشک قانونی مراجعه کردم، گفتند که دیگر قابل قبول نیست و امکان معرفی به پزشک نیست. پزشک قانونی گفته است که می خواهی برو شکایت کن، فقط پول و وقت خودت را هدر می دهی؟ حالا درد پایم روز به روز بیشتر میشود. چه کار باید بکنم؟
.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .درصورتی که پرونده شکایت دارید به نظر پزشکی قانونی اعتراض کنید و گواهی متخصص را ضمیمه کنید .

سلام
میتوانید با نامه صادره از سوی پزشک متخصص درخواست مطالبه دیه را از مقصر مطرح کنید