چرا بازپرس بدون اثبات؛ اتهام جعل به بنده زدند؛ آیا رای دادگاه هم اینطور خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #67784102

در دفتر کاری مربوط به اخذ ویزا تعداد خیلی زیادی پاسپورت و شناسنامه موجود بوده و از این تعداد ۵ جلد شناسنامه مجعول و مخدوش بوده ، در دادسرا اتهام جعل به بنده زده شده ، بنده اعلام کردم که هیچ آگاهی از مجعول بودن نداشتم و استفاده ای هم نکردم و کلا صاحبان این شناسنامه ها هم اعلام کردند که مدارک خود را به شخص دیگری تحویل داده بودند .

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
چون در محل کارشما پیدا شده مسئولیتش با شماست و باید با ارائه دلیل و مستندات از خود دفاع نمایید .

درود بر شما، چنانچه این اسناد در محل یا دفتر کار شما یافت شده باشد، اثبات ادعا با شما خواهد بود، میتوانید از طریق مدارک، مستندات و یا شهادت شهود اقدام به دفاع نمایید.

درود
چون در محل کار شما یافت شده اثبات خلافش بر عهده شما می باشد.

باسلام بایستی مدارک و مستندات خودتان را به دادگاه ارائه نمایید درصورتی که کافی باشد ممکن است قرار جلب بازپرس نقض گردد.

اگر مدارک درمحل کارشما پیدا شده مسئولیت باشماست

مادامیکه بازپرس درمورد هر جرمی منجمله جعل به قناعت وجدانی نرسد علیه کسی مجرمیت صادر نمی کند

سلام .باتوجه ب کشف مدارک جعلی در محل کار شما اتهام ب شما وارد است