چگونه باید ثابت کنم که فاکتور های ایشان ساختگی هستند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۵ #67729244

سلام خسته نباشید.
بنده مقدار ۲۰ گرم طلا از یک طلافروشی که از دوستانم هستند خرید انجام دادم.بنا به دلایلی سر موضوع یک فقره چک که از ایشان طلب بودم به مشکل خوردیم.ایشان ۲ تا فاکتور ساختگی طلا به دادگاه ارائه دادند که مقدار ۵۵ گرم طلا به من فروخته اند و من تسویه حساب نکرده ام.
حتی تهدید کرد که میتونم طلای بیشتری هم بدهکارت کنم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فاکتور فروش علیه فروشنده سند است نه علیه خریدار

با سلام
اگر فاکتور امضای شما را نداشته باشد می توانید به موضوع ایراد وارد کنید. در صورت داشتن امضای شما، اگر شما امضا ننموده اید می توانید ادعای جعل امضا نمایید. راهکارهای دیگری نیز وجود دارد.
موفق باشید