حدود سه ماه پیش گوشی ام با عکس خانوادگی دزدیده اند آیا میتوانم به جرم هتک حیثیت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۵۱ #67715593

سلام
حدودا ۳ ماه پیش تلفن همراهم که تو کیفم بود را دزدیدن که دوتا سیم کارت روی گوشیم بود و کارت حافظه ای که پر از عکس خانوادگی بوده.خواستم ببینم سارق مرتکب چه جرایمی شده و ایا میتوانم بخاطر عکس های خانوادگی به جرم هتک حیثیت شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان در حال حاظر تنها مرتکب جرم سرقت شده است و اگر عکس ها را پخش نمود مطابق قانون جرایم رایانه ای هم مرتکب جرم شده و مستحق مجازات است .

با سلام
درحال حاضرگوشی شما به سرقت رفته و جرم سرقت محقق شده ولی تازمانیکه عکسهای خانوادگی شما پخش نشده یاازآنها سواستفاده نشده باشد دراین خصوص نمیتوانید ادعا یا شکایتی داشته باشید

جرم هتک حیثیت شامل سوال نمیشه . جرم محقق شده فعلا سرقت است .‌اگر عکسهای خانوادگی پخش و منتشر شود آن موقع جرم دیگری محقق می گردد

سلام اتهام رباینده سرقت است و اگر اقدام به انتشار تصاویر کند مطابق قانون جرایم رایانه ای هم مرتکب جرم شده و مستحق مجازات است .

با سلام :
در صورت پخش شدن عکس های شما یتوانید دادخواست کیفری مبنی بر نشر و انتشار عکس و فیلم های خود دادخواست دهید.
در مورد سرقت گوشی هم جداگانه دادخواست سرقت دهید .

با سلام
فعلا فقط جرم سرقت محقق شده است
و معلوم نیست جرم انتشار عکس های خصوصی و هتک حیثیتان به وقوع به پیوندد یا خیر
طبق اصل قانونی بودن جرم و مجازات تا زمانیکه عنصر مادی جرم محقق نشود ،جرمی به وقع نپیوسته است

مرتکب جرم سرقت شده است و اینکه عکس داخل آن بوده است خود در برگیرنده آثار سرقت است اگر عکس ها را پخش نموده باشد میتوانید بدلیل نشر عکس ها ی شخصی از ایشان شکایت نمایید .