آیا میشه شکایت تصرف عدوانی نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۸ #67705421

متوفی هجده سال فوت کردن و اموالش تقسیم نشده و پراکنده در. دست وراث اداره میشه آیا میشه در مورد یکی از املاک که در. دست یک نفر. هست درخواست سهم با عنوان تصرف عدوانی در دادگاه شکایت مطرح کرد

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر یک از وراث به تنهایی نیز میتواند اقدام به اخذ انحصار وراثت از شورای حل اختلاف نموده و سپس دادخواست مطالبه سهم الارث خویش و نیز خلع ید از ملک متصرف شده و همچنین اقدام به مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را نمایند

سلام
بعد از تعیین سهم الارث هر یک از ورثه می توانید درخواست اجرت المثل ایام تصرف به میزان سهم خود و خلع ید اقدام نمایید

سلام. بله ابتدا برگه انحصار وراثت را اخذ و پس از تعیین سهم هر یک از وراث ، به طرفیت آن ورثه : اولا اجرت المثل زمان تصرف را به میزان سهم خود مطالبه نمایید ثانیا برای خلع ید ایشان اقدام نمایید.