دکتر می تونه بدونه اجازه من با خانواده من که مسبب بیماری روحی من هستن تماس بگیره و احتمال خودزنی رو بدهد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۹ #67700363

سلام من ۳۴ سالمه و مجرد هستم و پیش دکتر روانپزشک می روم و به دکتر هم گفتن قصد خودکشی دارم و با اسم مستعار رفتم و خودزنی هم کردم جلسه پیش جلوی دکتر خواستم خودزنی کنم و رگ دستم تا حدودی بریدم نه عمیق و من به دکتر گفتم قرص نمی خوام و قرص هم نمی خورم ایا دکتر می تونه بدونه اجازه من با خانواده من که مسبب بیماری روحی من هستن تماس بگیره و احتمال خودزنی و خودکشی من رو بده در صورتی شماره تلفن من رو نداره شاید هم تونسته پیدا کنه

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا پزشک محرم اسرار بیمارش می باشد ولی دراین مورد بایدقایل به عدم سوء نیت محسوب کرد

ماده‌ی ۴ آیین نامه‌ی انتظامی سازمان نظام پزشکی، افشای اسرار بیماران تخلف است و مطابق مواد ۳۲ و ۳۳ این آیین‌نامه، پزشک به صورت کتبی توبیخ می‌گردد و در صورت تکرار، محرومیت از ۳ ماه تا یک سال از اشتغال را به همراه دارد.

سلام
حسب توضیحات با توجه به عدم حقوقی بودن سوال ، یقینا عمل پزشک از روی وظیفه و جهت کمک به شما بوده و قابل ستایش است و پیشنهاد می گردد ضمن تشکر از ایشان در ادامه کار از وی کمک و مشاوره بگیرید . موفق باشید

سلام، اگر در راستای منافع و حفظ سلامتی شما باشد ایرادی نخواهد داشت...

سلام بله دکتر میتونه این کارو بکنه و این کار صرفا در استای حفظ سلامت شما انجام شده

درود
پرشک مکلف است به مصلحت بیمار رفتار نماید و به فرض اطلاع به خانواده شما مرتکب جرمی نشده است .

با درود تشخیص در اینجا با پزشک است. اینجا یه زعم حقیر حفظ اسرار خصوصی بیمار، و افشای ان به سایر بستگان موضوعیت ندارد که تخلفی را برای پزشک در نظر بگیرم، زیرا جان بیمار مهم تر و اهم و ارجح تر است.