امکان داره من محکوم به فرار از دین بشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۰ #67689001

سلام و خسته نباشید
متاسفانه بنده در یک دعوی حقوقی مبلغی را بدهکار و محکوم شدم و اعسار از پرداخت زدم اما گفتم درآمدم کم هست و شاهد هم اوردم اما شاکی منابعی از درآمد دوم من اورد که مثلا من تدریس می کنم و درآمدم خوبه اما این درآمد به حساب کسی دیگه واریز می شده و به حساب من نبوده...
حال سوال این است امکان داره من محکوم به فرار از دین بشم؟ و چه تصمیمی معمولا گرفته میشه
ضمن اینکه مستندات شاکی در حد پرینت کاغذی و آدرس پیج و سایت و اینا بوده...
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
فرار ازدین نیست لکن جنانجه ثابت شود اعسارشما رد میشود

اگر حکم اعسار صادر شده است و مشخص شود خلاف واقع خود را معسر جلوه داده اید مجازات شما طبق
طبق ماده ۱۸ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی
هرگاه پس از صدور حکم اعسار ثابت شود، از مدیون رفع عسرت شده یا مدیون برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده است، به تقاضای محکوم‌له، محکوم‌علیه تا زمان اجرای حکم یا اثبات حدوث اعسار یا جلب رضایت محکوم‌له حبس خواهد شد.
اگر هم حکم اعسار صادر نشده که اعسار شما رد می شود

باسلام
این اقدام شما فراز از دین محسوب نمیشود.
طبق ماده ۱۸ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی
هرگاه پس از صدور حکم اعسار ثابت شود، از مدیون رفع عسرت شده یا مدیون برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده است، به تقاضای محکوم‌له، محکوم‌علیه تا زمان اجرای حکم یا اثبات حدوث اعسار یا جلب رضایت محکوم‌له حبس خواهد شد.

اولا پنهان کردن درآمد دیگه شما فرار از دین نیست بلکه عنوان مجرمانه دیگه ای داره دوما ادعای اعسار در دادکاه براساس اظهارا شما وشهادت شهود که قاضی آن را بپذیرد صورت می گیرد

خیر جرم فرار از دین محقق نیست

اگر با مدارک و مستندات و شواهد ایشان ثابت شود ک شما با قصد فریب درخواست اعسار داده اید و درواقع معسر نبوده اید میتوانی برای شما مجازات حبس داشته باشد

با سلام
اولا برای اثبات اعسار در دادگاه از طریق فیش یا حکم حقوقی(برای شاغلین) و استشهادیه به امضاء دو نفر شاهد که گواهی دهند وضعیت مالی شما همانی است که اظهار نموده اید. پذیرش آن نیز با قاضی خواهد بود. اما اینکه شما درآمد دیگری دارید معنای فرار از دین نیست. چنانچه شاکی بتواند ثابت کند منابع درآمدی شما با پرداخت دین تضادی ندارد شاید دادگاه شما را محکوم به پرداخت یکجا دین کند نه فرار از دین. اگر هم جمع درآمدی شما از کار اول و دوم تان مناسب نبود باز اعسار پذیرفته خواهد شد.