حمل مشروب الکلی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۱ #67688794

سلام خسته نباشید دو سه روز پیش یکی از سه تا از دوستان رو به دلیل حمل ۱۰۰ سی سی مشروب گرفتن و به کلانتری بردن و بعد از رفتن به دادسرا اخرین دفاعیات گرفتن و ماشین هم پارکینگ شخص مورد نظر گفته که مشروب ماله من بوده و بقیه خبر نداشتن
میخواستم بدونم حکم اون دو نفر چیه؟؟
و در جایی هم ثبت میشه؟؟
و برای سو پیشنه؟؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا مشارکت در جرم هم بزنن.بله پرونده تشکیل میشه و اینکه سابقه میشه یا نه بستگی به تحقیقات و حکم داره

سلام
تنها به همراه داشتن مشروب الکلی، باعث می‌شود تا دادگاه مطابق قانون مجازات کند. حمل آن به تنهایی باعث حبس، شلاق و جزای نقدی خواهد شد. ۷۴ ضربه شلاق برای مجازات ذکر شده،
حکم اون دو نفر چیه؟ بی گناه باشند ازاد می شوند
و در جایی هم ثبت میشه؟؟و برای سو پیشنه؟
مجازات های حمل مشروبات الکلی که شامل حبس، شلاق و جزای نقدی می باشد باید گفت که محکومیت به جرم حمل مشروبات الکلی در پیشینه ی کیفری محکوم درج می شود اما در گواهی هایی که برای سایر مراجع صادر می گردد، منعکس نمی شود مگر به در خواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری در مجازات شخص محکوم.
تبصره ۳ ماده ۷۰۳ قانون مجازات، در صورت قاچاق و یا حمل مشروبات الکلی، در صورتی که بار اولتان هم باشد، امکان معلق شدن مجازات وجود ندارد اما می‌توانید از دادگاه تخفیف بگیرید.

سلام و درود
در صورتی که سوء سابقه کیفری نداشته باشند در نهایت مجازات حبس برای آنها قابل تعلیق و تخفیف است و در غیر اینصورت امکان حبس وجود دارد.

وقت بخیر، مجازات مشروبات الکی خارجی با دست ساز متفاوت است .بیشتر توضیح بدهید تا کاملتر بتونیم پاسخگو باشیم

هرکس مشروباات الکی حمل نماید ممکن است به شش ماه تا یکسال حبس و یا ۷۴ضربه شلاق محکوم گردد.واگر دوست شما اقرارنماید احتمالا آن فرد فقط مجرم شناخته شود.

کیفری و آیین دادرسی کیفری > تعزیرات و مجازات های بازدارنده > ‌فصل بیست و هشتم - تجاهر به استعمال مشروبات الکلی و قماربازی و ولگردی (مواد ۷۰۱ تا ۷۱۳)
‌ماده ۷۰۲ - هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.