مفقود شدن سند خانه، تبعات آن و دریافت المثنی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹ #67687242

سلام وقت بخیر، سند خانه که به نام همسرم است مفقود شده، این امکان وجود دارد که شخصی آن را برداشته باشد. در درجه اول می‌خواستم بپرسم چه سوءاستفاده هایی ممکن است از سند بکنند؟ چطور می‌توانم از این سوءاستفاده پیشگیری کنم؟ روند المثنی به چه صورت است و به چه مدارکی نیاز دارد؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ،امکان سواستفاده همیشگی و غیر قابل تصور است ولی برای پیشگیری بهتر است در روزنامه آگهی نمایید ،از طرفی نسبت به اخذ المثنی نیز اقدام کنید .

ممکن هست هاس امضا شما جعل شود به اداره ثبت و اسناد اطلاع دهید و درخواست المثنی کنید

با سلام به اداره ثبت مراجعه و درخواست صدور سند المثنی به علت مفقود شدن سند بدهید.

باسلام
با مدارک وکارت شناسایی همسرتان به دفاتر ثبت املاک اسناد رسمی
طبق ماده ۱۲۰ قانون ثبت املاک مراجعه کرده ودرخواست المثنی سند مفقود شده رابدهید.
موفق باشید

با سلام
جهت دریافت سند المثنی به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه نمایید.