برای رد شدن اجازه ازدواج زوج، چه دفاعیاتی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۱۲۴ #67668316

اگر زوج بدلیل عدم تمکین زوجه درخواست ازدواج مجدد بدهد، در جلسه دادگاه زوجه چه دفاعیاتی میتواند کند تا این دادخواست رد شود، و کلا روند این جلسه چجوری است و چه سوالاتی پرسیده میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صدور رای الزام به تمکین و عدم تمکین شما .صرفا می توانید به اقرار به تمکین و عدم توانایی مالی زوج استناد کنید

سلام
اگر تمکین کرده اید دلایل و شواهد آن را ارائه کنید

برای دفاع فقط به عدم تمکن مالی شوهر استناد کنید

با سلام در صورتی که عدم تمکین و نشوز زوجه اثبات شده باشد و حتی با صدور اجراییه الزام به تمکین بدون عذر موجهی ایشان حاضر به تمکین نشده باشد دفاعی برای زوج متصور نیست.

بایستی مرد ابتدا عدم تمکین را اثبات نموده باشد تا بتواند چنین درخواستی را بدهد

با سلام
هرچند عدم تمکین زوجه شرط لازم برای دادخواست ازدواج مجدد زوج می باشد ولیکن انچه رویه محاکم قضایی می باشد صرف عدم تمکن دلیل محسوب نخواهد شد بلکه استطاعت مالی زوج نیز شرط کافی جهت صدور حکم بر تجویز ازدواج مجدد است.
لذا در صورتیکه همسر شما تمکن مالی برای اداره دو زندگی را ندارد میتوانید در اینخصوص دفاع مناسبی نمایید تا دعوی ایشان رد گردد

در ابتدا مرد باید ثابت کند که شما تمکین نداشته اید . و شما نیز باید در دفاعیات خود در دادگاه اقرار کنید که حاضر به تمکین هستید و گزارشات مدد کار اجتماعی حاکی از تمکین شما و حضور در خانه باشد نه ترک منزل