ملکی را با دوستان خود اجاره کردم می خواهم انصراف بدهم آیا من موظف به پرداخت اجاره هستم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #67663

باسلام من و دو دوست دیگرم دانشجو هستیم و اقدام به اجاره یک خانه دانشجویی با پول پیش ۴۰۰ هزار تومان و اجاره ۲۲۰ هزار تومان به مدت ۲ ترم کرده ایم حال اینجانب میخواهم از خانه بروم و تا الان حدود یک ترم گذشته است و ترم بعدی در خانه نیستم جهت گرفتن پول پیش به دوستان خودم اعلام کردهم ولی آنها گفتن گه یا باید یه نفر جدید به جای خودت بیاری یا اگر نتونستی یه نفر بیاری باید تا پایان قرارداد صبر کنی و چه باشی و چه نباشی باید اجاره پرداخت کنی حالا من میخواستم بدونم باید چیکار کنم آیا من موظف به پرداخت اجاره هستم در صورتی که در آن خانه نیستم ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام استدلال دوستانتان کاملا صحیح و منطبق بر قانون است اجاره عقدی لازم و غیر قابل فسخ یکطرفه است.