الان با یک دفترچه میخواد بازم ازم مهریه بگیره، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #67641699

سلام خوبین ،۵۰ سالمه سه سال پیش یک زن ۳۰ ساله رو محرم کردم با ۲۰ تا سکه هرچی داشتم براش خرج کردم طلا خریدم فهمیدم سرطان داره بردمش دکتر الان صبح تا شب تو خونه مصرف میکنه خرید فروش میکنه میخواد زنگ بزنه مامور بیاد منو با جنس های خودش بندازه زندان صداشو ظبط کردم شاهدم دارم که خرید فروش میکنه تو خونه میگه میرم شکایت میکنم مهریمو میگیرم بدبختت میکنم ایا کاری میشه کرد؟ چون روزای اول مهریشو دادم طلا براش خریدم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر برای خرید طلاها و دادن آنها به ایشان رسید و فاکتور دارید می توانید آنها را جزیی از مهریه حساب کنید.