نفقه من با این شرایط چه میزان است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۶ #67611401

سلام
همسرم با موجودی ۱۸۰ م و حقوق ماهیانه ۷ م تومان ترک منزل کردن بدون دادن معوقه وامی از کارفرمام گرفتم که به همسرم دادم الان ماهی سیصد تومن قسط میدم شارژ ساختمان ماهیانه دویست تومن هست ضمنا پسر ۲۳ ساله ای دارم که مجبور به هزینه خورد و خوراکش هستم، برحسب بیماری که دارم تا شش ماه هزینه درمان نزدیک به یک میلیون هست و فعلا قادر به کارکردن نیستم.
نفقه من چقدر است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان نفقه را کارشناس مشخص میکند

سلام
کارشناس نفقه با شرایط موجود در پرونده شما اعلام نظر می کند.

میزان نفقه فردی و موردی است در هر پرونده کارشناس نفقه با شرایط موجود در هر پرونده اعلام نظر میکند.

با سلام همانگونه که سایر کارشناسان محترم اعلام کردند میزان نفقه موضوع مقطوع قابل اعلام از سوی وکلا نیست و موضوعی فردی و موردی است که کارشناس رسمی دادگستری آنرا تعیین میکند

با توجه به شرایطی که ذکر کردید نباید کمتر ازیک میلیون تومان نفقه شما باشد

طبق نظرکارشناس نفقه شما حدود یک میلیون تومان

سلام
میزان نفقه به تشخیص کارشناس نفقه با توجه به جداولی که در اختیار دارند ارزیابی می شود حتما مواردی را که گفتید مستند کنید و به دادگاه و کارشناسان ارائه دهید