آیا در پایان اجاره نامه مستاجر می تواند ادعای حق کسب وپیشه ویا سرقفلی نماید؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۲۱ #67607279

با عرض سلام وادب واحترام
بنده صاحب سرقفلی مغازه هستم که مدت هفت ساله که به یک نفر اجاره دادم وهرسال در اجاره نامه جدید تمدید کردم آیا در پایان اجاره نامه مستاجر می تواند ادعای حق کسب وپیشه ویا سرقفلی نماید ویا از تخلیه مغازه خودداری نماید با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اجاره نامه بعد از سال ۷۶ حق کسب و پیشه تعلق نمیگیرد فقط در صورت پرداخت سرقفلی در زمان اجاره ، سرقفلی تعلق می‌گیرد.

با درود چنان‌چه بعداز سال ۷۶باشد خیر

با سلام اگر مستاجر در ابتدای اجاره مبلغی به عنوان سرقفلی پرداخت کرده باشد بله

سلام اگر مستاجر وجهی به عنوان سرقفلی پرداخت کرده باشد بله موقع تخلیه می تواند اصل آن را مطالبه کند ولی حق کسب و پیشه تعلق نمی گیرد.

اگر بعد از سال ۷۶بوده شامل این مورد نمیباشد

باسلام اگر اجاره بعد از سال ۷۶ بوده و شامل این مورد نمی شود

اجاره نامه اماکن تجاری بعد از سال ۱۳۷۶ فاقد این امتیازهایی.