حکم صادر شده قابل اعتراض هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #67604285

سلام ملک موروثی رو یکی از وراث بدون اجازه بقیه به حسینیه داده ایا مجازات زندان رو الان براش گزشت کرده قاضی یا قابل اعتراض هست که بندازنش زندان به جرم واگزاری مال غیر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت اثبات ، انتقال مال غیر جرم بوده و دارای مجازات حبس می باشد

سلام
انتقال مال غیر از جرائم قابل گذشت نیست. بنابراین حتی در صورت گذشت شاکی، قاضی تعیین مجازات خواهد نمود.

تعیین مجازات مطابق با محتویات پروند ،دلایل، مستندات با قاضی می باشد نمیتوان بطور یقین گفت که چه مجازاتی دارد باید اول جرم ایشان اثبات بشود