ماشینی خریده ام که فروشنده از انتقال سند آن امتناع می کند،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۱ #67572

سلام
ماشین خریدم تمام مدارک تحویل گرفتم اما قولنامش رو گم کردم و رسید پول پرداختی دستمه حالا فروشنده از زدن بنام امتناع می کنه و امروز فردا می کنه مثلا بهونه میاره که صاحب سند نیست و مسافرته یا ماموریته و...چکار کنم شکایت کنم و وکیل بذارم رو پروندم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید علیه فروشنده و ایادی ماقبل تا مالک سند دعوی اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید . بهتر است برای پیش برد بهتر کار ، وکیل اختیار کنید .

با سلام مستند به پرداخت ثمن دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده واسط و مالک رسمی مطرح کنید