انتقالی به تبعیت از همسرچگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۲ #67558601

سلام خسته نباشید . من در مراحل استخدام بانک صادرات برای شهر تهران هستم و احتمالا تا اخر شهریور فرایند استخدام تمام شود و همچنین قراره از من یک تعهد ۱۰ ساله هم برای عدم انتقال بگیرند . خواستگاری دارم که خیلی دوستش دارم که ساکن یکی از شهرهای اذربایجان شرقی و معلم با ۱۵ سال سابقه هستش،(الان هر دوی ما ساکن در اذربایجان شرقی هستیم) . سوال من این هستش " ایا من می تونم بعد از تمام شدن فرایند استخدام ( که به صورت پیمانی هستش) و چند ماه بعد از شروع کار ازدواج کنم و درخواست انتقالی به یک شهر کوچک در اذربایجان شرقی را به تبعیت از همسر بدهم؟ ممنون از راهنمایی و بزرگواری شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق آیین نامه اجرایی تبصره ) ۲ ) ماده )۲۱ ) و ماده )۱۲۱ )قانون مدیریت خدمات کشوری انتقال با صدور حکم با ابلاغ رسمی از سوی دستگاه مبدا صورت می گیرد. -انتقال کارمندان مازاد بر نیاز در سطح یک شهرستان با توافق دستگاههای مبدا و مقصد بلامانع است . تشخیص مازاد بودن کارمند بعهده کارگروههای تحول اداری دستگاهها خواهد بود.